Aanbod

Beukelsdijk 11 B

3021 AA Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 1279,80 /mnd
Exclusief water/gas/licht

Binnenkort komt er een kantoor/winkelruimte op de begane grond en een souterrain aan de Beukelsdijk beschikbaar. Het gaat om ongeveer 60m2 en er is een keuken aanwezig in het pand. Prijs: 1279,80 excl. GWL excl. BTW per maand. Heb je interesse in een bezichtiging? Reageer dan direct via de website.

     

Randweg 55 B

3074 BJ Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 298.89 /mnd
Inclusief water/gas/licht

Per direct zijn wij op zoek naar een leuke student of starter, die in een leuke woning willen wonen aan de Randweg. Samen met 2 andere huisgenoten deel je de keuken, de badkamer en de tuin. Prijs: 298,89 inclusief GWL. Huisdieren zijn niet toegestaan. Klinkt dit interessant? Laat dan een reactie achter! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een bezichtiging.

           

Randweg 69

3074 BJ Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 494.30 /mnd
Inclusief water/gas/licht

Begin februari komt er een grote unit (bestaande uit 2 kamers) beschikbaar aan de rustige Randweg te Rotterdam beschikbaar! In deze woning woning worden in totaal 6 kamers verhuurd aan 3 starters. Op de begane grond en de eerste etage bevinden zich twee gezamenlijke keukens. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime badkamers met doucheruimte, wastafel met spiegel en een toiletten. De tuin wordt tevens gedeeld met de huisgenoten. De kamers zijn geschikt voor studenten of starters met een inkomen uit loon of studiefinanciering. Deze ruimte kost 494,30 euro inclusief gas/water/licht. Huisdieren zijn niet toegestaan. Heb je interesse? Reageer dan via de website!

       

Strevelsweg 105 A

3073 DW Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 475.00 /mnd
Inclusief water/gas/licht

Per direct staat er een studio vrij in Rotterdam Zuid. De kamer is gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein en het openbaar vervoer. Je beschikt hier over je eigen keukenblok, en eigen badkamer! Wij zijn voor deze kamer op zoek naar een nette student of starter. Huisdieren zijn niet toegestaan. Je moet voor dit pand in aanmerking komen voor een huisvestingsvergunning. Prijs: 475,- incl GWL per maand Heb je interesse in een bezichtiging? Reageer dan via de website!

1