Aanbod

Beukelsdijk 11 B

3021 AA Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 1279,80 /mnd
Exclusief water/gas/licht

Binnenkort komt er een kantoor/winkelruimte op de begane grond en een souterrain aan de Beukelsdijk beschikbaar. Het gaat om ongeveer 60m2 en er is een keuken aanwezig in het pand. Prijs: 1279,80 excl. GWL excl. BTW per maand. Heb je interesse in een bezichtiging? Reageer dan direct via de website.

Eendrachtsweg 32 E

3012 LC Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 656 /mnd
Exclusief water/gas/licht

Schitterend gerenoveerd pand aan de Eendrachtsweg midden in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van de Witte de Withstraat met haar uitgaansgelegenheden, Centraal Station (tram voor de deur), eetgelegenheden, winkels en uitvalswegen. Tevens bevindt het pand zich midden in het culturele hart van Rotterdam. Diverse musea en art galeries zijn in de directe omgeving aanwezig. De studio is gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde van de woning, deze is netjes afgewerkt en voorzien van een koelkast, afzuigkap en kookplaat. De studio is circa 30 m2 groot en voorzien van centrale verwarming. De huurprijs is inclusief stadsverwarming en servicekosten, maar exclusief water en elektriciteit. Woning voor 1 persoon beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan. Heb je interesse? Reageer dan via de website!

       

Eendrachtsweg 43 E

3012 LD Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 910 /mnd
Exclusief water/gas/licht

Begin mei komt er een schitterend gerenoveerd en gemeubileerd appartement vrij aan de Eendrachtsweg! Het pand bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van de Witte de Withstraat met haar uitgaansgelegenheden, eetgelegenheden, winkels en uitvalswegen. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer met inloopkast en een nette badkamer. Aan de slaapkamer grenst een balkon. De prijs bedraagt E910,- inclusief stadsverwarming, exclusief water en elektriciteit per maand. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Huisdieren zijn niet toegestaan. Heb je interesse? Reageer dan via de website!

Noordschans 20 AI

3026 VZ Rotterdam

 
 

Reageer nu

Prijs: € 412 /mnd
Inclusief water/gas/licht

Begin juni komt er een leuke kamer vrij aan de Noordschans in Rotterdam. Je deelt de voorzieningen, zoals de keuken en de badkamer met 1 huisgenoot. Prijs: E412,- incl GWL per maand. Huisdieren zijn niet toegestaan. Heb je interesse? Reageer dan via de website!

1